Najlepsza Polska Baza Nurkowa
na Wyspach Kanaryjskich

wg rankingu Google Reviews, Trip Advisor, Facebook

Centrum Nurkowe WET MONSTER oceniane jest jako najlepsze Polskie Centrum Nurkowe nie tylko na Teneryfie ale również na pozostałych Wyspach Kanaryjskich (wg recenzji Google Reviews).
Jak co roku zostaliśmy również wyróżnieni prestiżowym Certyfikatem Jakości Trip Advisora za najwyższe oceny Gości, którzy skorzystali z usług naszej Bazy Nurkowej.
Bardzo dziękujemy wszystkim naszym Nurkom i Kursantom za ich wspaniałe oceny dotyczące pracy naszego centrum nurkowego jak również obsługi Klientów. Wasze opinie motywują nas do stałego podnoszenia poprzeczki i świadczenia usług nurkowych na najwyższym poziomie.
Dziękujemy 🙂

Super szkoła, super nurkowania, super ludzie. Polecam w 100 %.

Michał Jankowski Avatar
Michał Jankowski
12/16/2017

Świetna atmosfera, wspaniałe nurkowania, przemili ludzie, pelen profesjonalizm!

Agnieszka Jankowicz Avatar
Agnieszka Jankowicz
6/29/2016

5 star rating

Vilma B Avatar
Vilma B
1/01/1970

Szkoła super, Ania kładła duży nacisk na bezpieczeństwo. W sumie to ciężko coś napisać, żeby nie wyszło sztampowo, ale na pewno Ania zaraziła nas wirusem nurkowania podczas kursu. Świetnie spędziliśmy czas bez jakiegoś kursowego "przesadyzmu" zdając PADI open water diver. Po kursie wzięliśmy dodatkowo ekstra wycieczkę na miejsce z żółwiami i płaszczkami i..... rzeczywiście tam były 🙂 do tego Kawa i ciasteczka gratis.

Łukasz Witek Avatar
Łukasz Witek
11/13/2017

Great school, Ania puts big push on safety.

She infected us with a diving virus during the course. We had a great time without any overwhelming school experience while completing PADI open water diver. After the course we took an extra trip to the place with turtles and stingrays and ... they were really there 🙂

Bottom line: Wet Monster is a good place to begin your adventure wit scubadiving

BTW Coffee and cookies for free.

Łukasz Witek Avatar
Łukasz Witek
12/02/2017

5 star ratingKurs nurkowania kwiecień 2018 Kurs OWD z Wet Monster na teneryfie fantastyczna przygoda i niezapomniane wakacje.

Rewelacyjna atmosfera i profesjonalnie poprowadzone zajęcia przez Pawła i Anie.

Polecam wszystkim, którzy szukają rzetelnej szkoły i chcą rozpocząć przygodę z nurkowaniem.

grzegorz533 Avatar
grzegorz533
1/01/1970

Ania i Paweł są świetni 🙂 pierwsze nurkowanie z nimi było bardzo przyjemne i bezpieczne, aż chce się wrócić 🙂

Magda Sujak Avatar
Magda Sujak
11/03/2017

Świetna ekipa, profesjonalne szkolenie i wspaniałe wspomnienia 🙂 Numer 1 na Kanarach 😉

Mateusz Zarosiński Avatar
Mateusz Zarosiński
12/18/2017

Świetna baza, przemiła para instruktorów nurkowania, bardzo kompetentni i życzliwi, miło wspominamy wspólne nurkowania w ciekawych miejscach, na pewno tam wrócimy!!!

Bartosz Swiątek Avatar
Bartosz Swiątek
11/13/2016

5 star ratingWet Monster Profesjonalni instruktorzy oraz przyjemna atmosfera! Polecam kazdemu kto dopiero rozpoczyna swoja przygode z nurkowaniem;)

Barbara L Avatar
Barbara L
4/22/2019

Wybrałem WET MONSTER na kurs AOWD. Świetne miejsca nurkowe. Zadbany i sprawny sprzęt. Najważniejsze - Paweł i Anna to przesympatyczni ludzie z wielką pasją do nurkowania 🙂

Piotr Gasiorek Avatar
Piotr Gasiorek
5/19/2016

5 star ratingPolecam goraco Fachowa obsługa, indywidualne podejście do klienta, niezwykła lekkość w sprawowaniu pieczy nad nurkami nad woda o podPolecam szczerze starszym i mlodszym

Companion33763441390 Avatar
Companion33763441390
11/20/2018

Cudowne ,klimatyczne centrum z dwójką wspaniałych instruktorow z pasją .Kazdy nurek zakonczony usmiechem na twarzy,centrum w którym najwyzsze standarty sa na porzadku dziennym.Ania ,Paweł ,Ola dziekuje za wspaniałe nurkowania ,cudną ,przyjacielską atmosfere i obiecuje ze niedlugo znowu sie spotkamy! Gorąco polecam !!

Jaca Wegielek Avatar
Jaca Wegielek
11/26/2017

W listopadzie zrobiliśmy wypad na nurkowanie. Trafiliśmy do WET MONSTER Dive Center. Wszystko przeprowadzone profesjonalnie i fachowo - plus miła atmosfera. Zorganizowali nam kilka kilka nurkowań w różnych miejscach. Nowy sprzęt jaki posiadają przyczynił się do przyjemnego nurkowania. Żadnych problemów, przesympatyczni ludzie. Jeżeli nurkowanie na Teneryfie to tylko z WET MONSTER.

Remigiusz Oley Avatar
Remigiusz Oley
11/28/2016

5 star ratingPolecam!!! Mile i profesjonalne podejście do klienta, przyjemna atmosfera, szeroka oferta!!! Super baza, gorąco polecam !!!

Maciej S Avatar
Maciej S
1/01/1970

5 star ratingWspaniała przygoda pośrod pieknych okoliczności przyrody. Nurkowalismy pierwszy raz... Ania i Paweł po uprzednim krótkim acz konkretnym szkoleniu przy kawie i ciasteczkach zabrali nas na piękne wybrzeże ...skały, przejrzysta woda. Wyjątkowe miejsce. Jestem bardzo zadowolony z Ich pomocy, opieki (nurkowałem z Anią). Profesjonalne podejście w miłej i serdecznej atmosferze-czego więcej potrzeba?. Wspaniała przygoda... To ogromna frajda i co ważne... czułem się bezpiecznie choć nurkowałem pierwszy raz. Kadra Wet Monster to profesjonalisci z zapałem i... pedagogicznym podejściem. Takie odniosłem wrażenie :). Szczerze polecam... Zarówno ze względu na kadrę instruktorską jak i miejsce w którym odbywa się nurkowanie. Więcej

Rafał R Avatar
Rafał R
10/22/2018

Pełny profesjonalizm i sympatyczna ekipa.

Dzięki nim pierwsze nurkowanie 10/10 🙂

Gorąco polecam !

Piotr Bemben Avatar
Piotr Bemben
12/31/2017

Piękne miejsce, dwoje pasjonatów to gotowy przepis na nasz pierwszy raz, jeśli chodzi o nurkowanie. Po wyczerpującym instruktażu zabrali nas w swój podwodny świat. Mieliśmy poczucie pełnej kontroli i bezpieczeństwa. Czas pod wodą upłyną błyskawicznie, wrażeń masa. Brawa dla instruktorów za cierpliwość, wyczerpujące wyjaśnienia i bardzo miłą atmosferę. Chętnie powrócimy tam jeszcze raz. Gorąco polecamy i pozdrawiamy dwójkę wspaniałych instruktorów. Jola i Robert z Warszawy.

Robert Rraabb Avatar
Robert Rraabb
10/09/2016

I had the best time ever with Wet Monster, Ania & Pawel are great, very experienced and knowledgeable about local divesites and marine life, they took me to many amazing places, I'm a newbie diver, they helped a lot to build my confidence and made feel safe all the time. My only regret is that I didn't have more time with them! I will definitely be back for more!

Anna Gecsei Avatar
Anna Gecsei
12/04/2017

5 star ratingNajlepsza przygoda na wyspie Świetnie się bawiłem na wspólnym nurkowaniu. Nurkowanie wraz z zdjęciami to miła pamiątka z wakacji. Całość atrakcji trwała około godziny. Instruktor dba o bezpieczeństwo i samo nurkowanie a naszym obowiązkiem jest tylko patrzeć i oddychać tak samo jak na powierzchni. Baza nurkowa profesjonalnie urządzona a instruktorzy dbają o dobrą atmosferę.

Robert D Avatar
Robert D
1/01/1970

Profi !!!!!!!! ..........................................................

Mariusz Ciupa Avatar
Mariusz Ciupa
6/01/2017

5 star ratingniezapomniane wrażenia Bardzo kompetentna organizacja nurkowania. Duże poczucie bezpieczeństwa. Miła atmosfera. Właściciele chętni do pomocy przy poznawaniu wyspy.

Jacek G Avatar
Jacek G
1/01/1970

This is simply the best diving centre I've ever been to!

Extremely professional service - the whole team goes extra mile to teach not only the basic on skills, delivered in a personalised 1:1 manner, but also giving lots of valuable advice coming from years of experience. I couldn't have asked for more.

Exceptionally friendly, always on time, the wonderful team at Wet Monster made extra effort to show us the best diving spots at Tenerife. We initially hesitated between diving at Gran Canaria and Tenerife, but we're glad we picked Wet Monster! Lots of marine life - turtles, mantas, colorful fishes plus great variety of terrains made for a truly unforgettable week.

I can't recommend this diving centre highly enough - this is simply the BEST Place you can find!!

Mr M Avatar
Mr M
7/29/2018

Sooo nice adventure and kind people

Izabela Skóra Avatar
Izabela Skóra
1/04/2018

Fantastycznie, profesjonalne podejście do amatora podwodnych wrażeń, za to Ania umie wprowadzić ten podwodny świat, żeby czuć się bezpiecznie i bez obaw postawić pierwsze kroki pod wodą, nawet bez umiejętności pływania. Polecam ich w 100%!!

Zenon Najmuła Avatar
Zenon Najmuła
4/23/2018

This was an Amazing experience. We We Visite Teneriffe as a Group of 4 Friends. Before the trip i saw the opportunity to snorkel with the turtles. But we cant do The Tour on friday so we call the we Monster dive Team and they was so flexible. We booked the tour for saturday. The dive School was Little But with a lot of Charme. The Team was super friendly. The Equipment was high Quality. And the snorkeling was Amazing. For this Price i was totally happy. It was a Wunderful day! I highly recommend it. 😀😃

Karla Kolumna Avatar
Karla Kolumna
10/05/2018

Mega mega mega!!!=) Mnóstwo atrakcji czeka na Teneryfie , ale bez nurkowania z Wet Monster, nie warto wracać do domu !! Polecam! =) niezapomniane wrażenia, i bajkowy świat podwodny!:) Dziękujemy raz jeszcze!=)

Sebastian Smolik Avatar
Sebastian Smolik
6/29/2017

Very nice couple running this dive centre. Great dive and friendliest dog in the whole of Tenerife.

Adam Filipek Avatar
Adam Filipek
3/11/2017

Profesjonalna baza nurkowa, przemili ludzie, super atmosfera:) Teneryfa poznana podwodnie 🙂 juz nie moge sie doczekac powrotu !!!! Co by nie mowic, trzeba to przezyc i z nimi zanurkowac:) Jeszcze raz dziekuje i pozdrowienia dla maskotki bazy Don Peko 😀

Mateusz Mika Avatar
Mateusz Mika
6/29/2016

5 star ratingŚwietny pierwszy raz Moje pierwsze spotkanie z nurkowaniem odbyło się w świetnej atmosferze.Pełen profesjonalizm całej kadry Wet Monster. Mogę polecić każemu zaczynającemu jego przygodę z nurkowaniem jak i chcącemu ją kontynuować.

Jarek K Avatar
Jarek K
1/01/1970

Profesionalna i bardzo miła obsługa, polecam wszystkim którzy chcą sie nauczyć nurkować jak również tym którzy już potrafią 🙂

Ewa Szostakowska Avatar
Ewa Szostakowska
10/12/2018

Polecam Wszystkim Wet Monster !! . Zdecydowałem się na skorzystanie z ich usług z moją narzeczoną aby zrobić kurs OWD i wszystko było na 100%. Super miejsce, super ludzie, super podejście. Ania i Paweł podeszli do nas profesjonalnie nie zapominając że dopiero zaczynamy przygodę z nurkowaniem. Jesteśmy pewni że zarazili nas miłością do tego sportu - jeżeli wrócę na Teneryfę na pewno jeszcze skorzystam z ich usług i popływam z Płaszczkami i Żółwiami 🙂 . Ode mnie 100% TAK !!

Michał Tarka Avatar
Michał Tarka
12/01/2016

5 star ratingPrzygoda dla każdego Idealna atrakcja dla każdego kto przyjeżdża na Teneryfę. Bardzo miła obsługa, proste i ciekawe szkolenie z podstaw nurkowania i na sam koniec niesamowita przygoda pod wodą. Ani chwili nudy, dużo ładnych widoków i ciekawostek. Widać, że zespół ma doświadczenie i profesjonalizm w tym co robi.

3liot Avatar
3liot
1/01/1970

Wspaniała ekipa! � Wielkie podziękowania za NIEZAPOMNIANY, CUDOWNY PIERWSZY RAZ! Przesympatycznej Ani i Pawłowi 100% profesjonalizmu i cudownej atmosfery ������

Elle Ch Avatar
Elle Ch
5/28/2018

5 star ratingNiezapomniane przeżycie. Bardzo uprzejmi,sympatyczni i mili instruktorzy,z Polski.Niesamowity świat podwodny wart zobaczenia.Bardzo polecam.

jolka04091960 Avatar
jolka04091960
1/01/1970

Amazing time with wonderful instructors Pawel and Ania! Me and my husband planed our trip special for our first diving experience. Pawel and Ania were very good teachers with big focus on safety. I had a panick attack uder water and Pawel was able to easily calm me down. I was able to enjoy my amazing diving experience. They both are very patient and understanding. We saw incredible life under water will never forget it! We are definetely comming back again and reccomed annyone beginner or experienced to come to Wet Monster Diving Center! Thank you Pawel and Ania you're the best teachers in the world!

Vilma + Bartek

Vilma Tryba Avatar
Vilma Tryba
3/18/2018

Pełna profeska, świetne szkolenia, super zabawa i atmosfera 🙂

Mariusz Pac Avatar
Mariusz Pac
9/29/2018

5 star ratingPolecamy!!! Doskonałe centrum nurkowe. Miła obsługa, niezawodny sprzęt. Żonę wziąłem na Intro do nurkowania, aby spróbowała i muszę przyznać, że instruktorka Ania zrobiła na Nas bardzo dobre wrażenie i dzięki niej żona załapała bakcyla i na pewno zrobi kursik. Profesjonalni i przyjaźni ludzie. Prawdziwie oddani swojej pasji.

Jednym słowem polecamy.

mkirklewskagosik Avatar
mkirklewskagosik
1/01/1970

Fantastycznie, profesjonalne podejście do amatora podwodnych wrażeń, za to Ania umie wprowadzić ten podwodny świat, żeby czuć się bezpiecznie i bez obaw postawić pierwsze kroki pod wodą, nawet bez umiejętności pływania. Polecam ich w 100%!!�

Zenon Najmuła Avatar
Zenon Najmuła
4/23/2018

Fajni ludzie, weseli, uśmiechnięci, profesjonalni, ale bez spinki. Superancki pies w bazie. No i nurkowanie rewelacyjne - żółwie i płaszczki - fantastyczne. Było super, dzięki!!!

Ewa Cabaj Avatar
Ewa Cabaj
11/20/2017

5 star ratingPolecam 🙂 Polecam z całego serca! Pełen profesjonalizm i bardzo miła atmosfera. Nurkowaliśmy pierwszy raz w życiu i był lekki strach, ale Ania i Paweł potrafili zapewnić nam bezpieczeństwo oraz rozluźnić atmosferę samymi gestami pod wodą 🙂 Niesamowita przygoda i piękne pamiątkowe zdjęcia. Dziękujemy!

Anna K Avatar
Anna K
3/23/2019

Polecam!!! :))

Nawet moja 10 -letnia córka nurkowała i jest zachwycona.Ania i Paweł to wspaniali ludzie.���

Pchełka Pchełka Avatar
Pchełka Pchełka
5/27/2018

I recomended for all people amazing teachers.Jak najbardziej polecam wszystkim wet monster, nurkowalam pierwszy raz w życiu wraz z swoim partnerem.Panicznie bałam się nurkowania, dzięki Ani i jej profesjonalnej pomocy przełamałam najwiekszy strach w życiu przed wodą i nurkowaniem. Moj partner miał instruktora Pawła również rewelacja profesjonalizm w całej klasie polecam bardzo dziękujemy za wszystko i pozdrawiamy czekamy z niecierpliwością na zdjęcia 🙂

Paulina Szerkus Avatar
Paulina Szerkus
4/27/2018

5 star ratingSuper Profesjonalizm i bezpieczeństwo na najwyższym poziomie, świetne szkolenia, super atmosfera, piękne miejsca nurkowe.

Mariusz P Avatar
Mariusz P
1/01/1970

5 star ratingŚwietna baza nurkowa Z WET MONSTER nurkowaliśmy po raz pierwszy. Ania z Pawłem są profesjonalistami, którzy wszystko dokładnie nam wytłumaczyli i pokazali.

Baza nurkowa jest w świetnym miejscu w miejscowości Costa del silencio, do miejsca nurkowania idzie się na pieszo około 3 minuty, a pod woda są super widoki, ponieważ jest tam rezerwat (Montana Amarilla)!

Super przygoda polecamy każdemu!

143ilonam Avatar
143ilonam
1/01/1970

Polecam wszystkim mega przygoda, suprer miejscówka pełna profeska. Dzięki za nurki i do zobaczenia. 🙂

Maciej Krok Avatar
Maciej Krok
8/06/2016

Profesjonalizm, życzliwość, cierpliwość i nieodłączny uśmiech. Bardzo miło spędzony czas w towarzystwie Ani, Pawła i Jarka... 🙂

Rafał Rafał Avatar
Rafał Rafał
9/09/2018

Szkoła super, Ania kładła duży nacisk na bezpieczeństwo.

W sumie to ciężko coś napisać, żeby nie wyszło sztampowo, ale na pewno Ania zaraziła nas wirusem nurkowania podczas kursu. Świetnie spędziliśmy czas bez jakiegoś kursowego "przesadyzmu" zdając PADI open water diver. Po kursie wzięliśmy dodatkowo ekstra wycieczkę na miejsce z żółwiami i płaszczkami i..... rzeczywiście tam były 🙂

do tego Kawa i ciasteczka gratis.

And I liked WET MONSTER so much that I will even write this opinion in English😊

Great school, Ania puts big push on safety.

She infected us with a diving virus during the course. We had a great time without any overwhelming school experience while completing PADI open water diver. After the course we took an extra trip to the place with turtles and stingrays and ... they were really there 🙂

Bottom line: Wet Monster is a good place to begin your adventure wit scubadiving

BTW Coffee and cookies for free.

Łukasz Witek Avatar
Łukasz Witek
11/13/2017

Nurkowanie na Teneryfie to jeden z punktów obowiązkowych - a szczególnie polecam Anie i Pawła z Wet Monster. Malowniczo położona baza, przemiła i profesjonalna obsługa, polecam kontakt jeszcze przed przylotem - odpowiadają bardzo sprawnie i rozwieją wszelkie wątpliwości. Polecam zarówno tym którzy nie mieli do tej pory do czynienia z nurkowaniem jak i bardziej zaawansowanym nurkom 😉

Michał Kępczyński Avatar
Michał Kępczyński
3/27/2017

Pani Ania i Pan Paweł są młodymi ludzi z ogromna miłością do swojej pracy. Ich baza jest położona w jednym z lepszych miejsc do nurkowania na Teneryfie. Jeżeli ktoś nie wie gdzie chciałby nurkować to polecam Wet Monster. Dziękuje Wam kochani i jeszcze tu wrócimy! �

Ivan Leskov Avatar
Ivan Leskov
10/05/2016

Polecam! 🙂

Izabela Skowrońska Avatar
Izabela Skowrońska
9/19/2017

5 star ratingniezapomniane wrażenia Bardzo kompetentna organizacja nurkowania. Duże poczucie bezpieczeństwa. Miła atmosfera. Właściciele chętni do pomocy przy poznawaniu wyspy.

Jacek G Avatar
Jacek G
10/20/2018

Bardzo sympatyczna ekipa. Niema co szukać dalej naprawdę będziecie w dobrych rękach 🙂

Franek Szkot Avatar
Franek Szkot
7/03/2016

Pavel is a very good instructor who has both patience and interest in making the student learn as much as possible. He has a long experience of diving and knows how to learn in a simple and pedagogical way. Pavel takes care of you in a good way and makes sure you feel safe and that you learn as much as possible!

I really can recommend Wet Monsters dive center that is located at a good dive site where you can see murays and stingrays among other things.

Filip Dolata Avatar
Filip Dolata
10/13/2017

Wszyscy chwalą panią Anię to ja pochwalę pana Pawła, żeby mu smutno nie było. Pan Paweł zna się na swoje pracy jak mało kto. Widać, że z nie jednego oceanu wodę pił. Moje pierwsze nurkowanie w asyście Pana Pawła przebiegło gładko. Ja nie umiem za bardzo pływać a pod wodą czułem się bardzo swojsko i bezpiecznie. Polecam Wszystkim rozpoczęcie swojej podwodnej przygody w WETMONSTER. Ja już szukam biletów na powrót i zbieram na kurs. Pozdrawiam

Miłosz Aniołek Avatar
Miłosz Aniołek
3/05/2018

Świetni ludzie, doskonała atmosfera i najwyższy poziom profesjonalizmu! Bardzo polecam!!!! Great people, great vibe and the highest possible professional level!!! 100% recommendation!!!

Małgorzata Różańska Avatar
Małgorzata Różańska
8/10/2016

Really excellent choice to dive with Anna and Pawel at Wet Monster! Very professional and lovely instructors. I and my daughters ( 10 and 14 ) dived first time. Pawed and Anna made us very easy and relax, they took all nessesary time and we did not feel any pressure. The ocean was calm and our first experience was already in reall environment . It was fantastic to see the beauty of the ocean life. We will be back👍😀

Anna Smith Avatar
Anna Smith
10/12/2017

Super 🙂

Wioletta Kucman Avatar
Wioletta Kucman
6/24/2017

Niesamowite miejsca do nurkowania, świetna ekipa, profesjonalne podejście! Wracam za rok ! �

Michał Witkowski Avatar
Michał Witkowski
9/08/2018

Paweł i Ania to najlepsi instruktorzy, z jakimi nurkowałem i super ludzie. Baza położona w pięknym miejscu, ciekawym na powierzchni, ale przede wszystkim pod wodą. I pełen profesjonalizm ekipy Wet Monster 🙂 Można by spędzić z nimi cały urlop i ani przez chwilę nie myśleć o czymkolwiek innym. Chce się tam wracać....

Piotr Pacewicz Avatar
Piotr Pacewicz
10/18/2016

5 star ratingSuper Polecam Wet Monster ,pelen profesjonalizm,napewno wroce,to bylo moje 1 doswiadczenie z nurkowaniem i bardzo mi sie podobalo

WaldekK8 Avatar
WaldekK8
4/20/2019

Love the experience there... Highly recommended to everyone. Very good instructor Powel and Ana. They made everything so easy and comfortable to go underwater. Thanks

Mohsin Khan Avatar
Mohsin Khan
7/18/2017

5 star ratingAwesome Diving Pierwszy raz nurkowałem. Niesamowite wrażenia. Instruktorzy na najwyższym poziomie. Bardzo mili i pomocni. Mają zgraną ekipę. Polecam gorąco.

Culture03134795421 Avatar
Culture03134795421
1/01/2019

Pełen profesjonalizm .

Maciej Domański Avatar
Maciej Domański
10/11/2017

5 star ratingdziekujemy za wspaniala przygode I recomended for all people amazing teachers.Jak najbardziej polecam wszystkim wet monster, nurkowalam pierwszy raz w życiu wraz z swoim partnerem.Panicznie bałam się nurkowania, dzięki Ani i jej profesjonalnej pomocy przełamałam najwiekszy strach w życiu przed wodą i nurkowaniem. Moj partner miał instruktora Pawła również rewelacja profesjonalizm w całej klasie polecam bardzo dziękujemy za wszystko i pozdrawiamy

Paulina S Avatar
Paulina S
1/01/1970

5 star ratingSuper wyprawa !!! Profesjonalne instrukcje + bezpieczeństwo,przyjacielska,miła atmosfera.Aniu ,Pawle jeszcze raz dzięki za wspaniałą przygodę !!! Gorąco Polecam !!!

Jacek M Avatar
Jacek M
1/01/1970

Było to moje pierwsze nurkowanie w zyciu i nie moglam trafic lepiej:)

Przepiekne miejsce do nurkowania, profesjonalni instruktorzy, którzy wyjaśnili najdrobniejszy szczegół, a zarazem stworzyli przyjazna atmosfere:)

Kin Ga Avatar
Kin Ga
8/01/2016

Fantastyczna, super, świetna baza! 🙂 Niesamowici ludzie - z pasją, serdeczni. Dobry sprzęt. Zrobiliśmy razem 4 świetne nury. Pokazali nam takie miejsca, że innym bazom będzie bardzo trudno to przebić 😀 Super wspomnienia. Ania, Ola, Paweł - my do Was jeszcze wrócimy zabierając przyjaciół. Polecamy wszystkim! 🙂

Kamila Michalak Avatar
Kamila Michalak
12/04/2017

5 star ratingNajlepszy początek przygody pod wodą To był mój pierwszy raz, kiedy miałem okazję nurkować w pełnym sprzęcie. Pomimo, że woda nie jest moim ani naturalnym ani ulubionym środowiskiem, to tym bardziej jestem pod ogromnym wrażeniem podejścia ekipy Wet Monster. Cały czas Paweł czuwał nad przebiegiem nurkowania, przez co mogłem czuć się bezpiecznie i skupić się na odkrywaniu podwodnego świata Teneryfy. Polecam każdemu na Teneryfie, kto chce spróbować nurkowania. Bardzo profesjonalne i ludzkie podejście oraz super doznania. 40 min na -12m w zupełniści wystarczą na pierwszy raz. Myślę, że inne atrakcje Wet Monster wyglądają równie imponująco.

Kamil H Avatar
Kamil H
1/01/1970

Fantastyczni ludzie i miejsce. Już myśle o powrocie � Szczerze polecam.

Ania, Paweł do zobaczenia!!!

���

Paweł Witek Avatar
Paweł Witek
10/24/2017

Widziałem ośmiornice !

Oskar Hempel Avatar
Oskar Hempel
3/28/2018

Professional and safe. Nice experience. My husbond saw turtles, a lot of fish, stingray and Even dolpins on his trip. Snorkeling with turtles. The trip took 3 hours all in all.

ulla kropf Avatar
ulla kropf
12/21/2018

Niespodzianka dla męża, przy nieocenionej pomocy Ani i Pawła, udała się wspaniale! 🙂 Wszystkim polecam Wet Monster! 🙂

Agata Trębacz Avatar
Agata Trębacz
8/12/2016

Fantastyczna przygoda , wspaniali instruktorzy , spełnienie marzeń 🙂

Marcelina Osuch Avatar
Marcelina Osuch
7/24/2016

Świetne miejsce, świetni ludzie, duży wybór sprzętu. Super organizacja i baza położona w okolicy Podwodnego Rezerwatu Przyrody Amarilla Bay, w którym naprawdę można coś zobaczyć. Już planuję powrót, żeby zrobić kolejny poziom nurkowy.

Pozdrowienia dla Ani, Pawła i Oli - jesteście nie dość, że profesjonalni, to i superfajni!

Grzegorz Lepianka Avatar
Grzegorz Lepianka
11/15/2017

Bardzo polecam nurkowanie w bazie WET MONSTER, Ania i Paweł to wspaniali instruktorzy, sympatyczni, z profesjonalnym podejściem do klienta, opowiedzą nie tylko o sam nurkowaniu, ale także o całej wyspie. Jeśli szukacie miejsca na pierwsze nurkowanie na Teneryfie to zdecydowanie warto wybrać się do Ani i Pawła. Dzięki za super zabawę

Magdalena Dzięgielewska Avatar
Magdalena Dzięgielewska
3/18/2018

5 star ratingPolecam goraco Fachowa obsługa, indywidualne podejście do klienta, niezwykła lekkość w sprawowaniu pieczy nad nurkami nad woda o podPolecam szczerze starszym i mlodszym

Companion33763441390 Avatar
Companion33763441390
1/01/1970

Amazing people, with great knowledge and experinece. We really had the best dives in our live with you guys!!! I totally wish everyone such great instructors/buddies for each dive!!!

Marta Machej Avatar
Marta Machej
10/28/2018

Wspaniałe miejsce, przemiła atmosfera i pełen profesjonalizm. Zrobiłam kurs OWD tylko dzięki Ani. Tylko Ona miała tyle cierpliwości, żeby zrobić ze mnie nurka i zarazić swoją pasją. Dziękuję Aniu!

Justyna Warchol Avatar
Justyna Warchol
8/04/2017

Paweł i Ania naprawdę się starają o każdy drobny szczegół, żeby wszyscy którzy z nimi nurkują byli bardzo zadowoleni z nurków�. Można a nawet TRZEBA ich polecać dalej. Sprzęt mają całkowicie nowy i ceny nurków w tej chwili najlepsze na Teneryfie. Jeżeli w przyszłym roku urlop spędzimy na Teneryfie to na pewno kolejne nurki tylko z Pawłem i Anią��� Szczerze Polecamy.

Marcin i Zdzisiu

Marcin Cierniak Avatar
Marcin Cierniak
10/17/2016

5 star ratingTak! Tak! Tak! Fantastycznie! Znakomicie! Fachowcy, którzy lubią to co robią i wiedzą jak robić to dobrze. Bardzo przyjemna przyjacielska atmosfera od samego początku. Sprawne przeszkolenie i fantastyczne moje pierwsze nurkowanie przebiegło bez najmniejszego stresu i problemu. Potem obiecali pływanie z żółwiami- i żółwie były. Po moich pierwszych krokach z nurkowaniem w Wet Monster wiem, że to nie moje ostatnie nurkowanie. Wet Monster jest kolejnym powodem dla którego warto wrócić na Teneryfę. Pewnie wrócę, żeby ponurkować z NImi znów.

sajmontygrys Avatar
sajmontygrys
1/01/1970

Rewelacja!!Polecam wszystkim,wspaniali instruktorzy,pełen profesjonalizm i przemiła atmosfera!Ania i Paweł to ludzie z pasją i czystą przyjemnością było po raz pierwszy schodzić z nimi pod wodę!!Było super!Dziękujemy i pozdrawiamy!!!

Remigiusz Orłowski Avatar
Remigiusz Orłowski
9/04/2016

5 star ratingSUUPER! Pełen profesjonalizm Ani i Pawła. Pod ich czujnym okiem pierwszy raz rodzinne nurkowanie i w dodatku w tak pięknym miejscu, czuliśmy się bezpiecznie, więc w pełni mogliśmy podziwiać podwodne krajobrazy. Planujemy wrócić i ukończyć kurs. Naprawdę warto. Suuper atrakcja dla rodzin z dziećmi. Pozdrawiamy całą ekipę z Wet Monster.

bryza26 Avatar
bryza26
1/01/1970

5 star ratingPolecam Z całego serca polecam bazę początkującym i zaawansowanym nurkom. Sympatyczna baza nurkowa i profesjonalny zespół instruktorów.

Mariusz M Avatar
Mariusz M
4/05/2019

Onze eerste duikervaring met Wet Monster was fantastisch, heel vriendelijk,een heel goede uitleg en goed materiaal.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Bedankt

Isabel Duthoo Avatar
Isabel Duthoo
7/16/2017

Very profesional team, we had great time. You will feel safe under the water with them 😊We all enjoyed the new experience😁😁😁thanks

Elzbieta Dybisz Avatar
Elzbieta Dybisz
8/07/2017

Nurkowanie z Wet Monster było moim prezentem niespodzianka urodzinowa 🙂 Najlepszy prezent na świecie jak się okazało 🙂 Profesjonalne szkolenie, dzięki niemu czułem się bezpieczniej. Stres minął gdy wszedłem do wody. Zauroczony od pierwszego wejrzenia. Przepiękne miejsce do nurkowania niedaleko bazy. Kolorowy podwodny świat, mnóstwo oceanicznych stworzonek. ... Pierwsze ale zdecydowanie nie ostatnie nurkowanie. Paweł i Ania zarazili mnie swoja pasja:) Bardzo miła i sympatyczna ekipa ! 🙂 10/10 POLECAM

As As Avatar
As As
2/21/2018

5 star ratingŚwietny pierwszy raz Moje pierwsze spotkanie z nurkowaniem odbyło się w świetnej atmosferze.Pełen profesjonalizm całej kadry Wet Monster. Mogę polecić każemu zaczynającemu jego przygodę z nurkowaniem jak i chcącemu ją kontynuować.

Jarek K Avatar
Jarek K
10/21/2018

Polecam 🙂 super podejście do klienta i klimat 😉

Przemek Jankiewicz Avatar
Przemek Jankiewicz
10/09/2018

5 star ratingRewelacja Powiem tak, profesjonaliści pod każdym względem! Wspaniała podwodna przygoda. Idealne miejsce i idealni ludzie na pierwsze w życiu nurkowanie jak i kolejne. Widoki pod wodą niesamowite, a opieka instruktora zarówno pod wodą jak i na jej powierzchni pozwoli Wam skupić się na podziwianiu podwodnego świata gorąco polecam!!! Dzięki Aniu i Pawle!

Maciej P Avatar
Maciej P
1/01/1970

Nurkowanie swietna przygoda! Mimo watpliwosci ciesze sie ze Ania jednak namowila mnie ze warto! Pelen profesjonalizm, super podejscie do klienta. Dzieki wielkie! �

Patrycja Sepetowska Avatar
Patrycja Sepetowska
5/08/2017

5 star ratingŚwietna baza nurkowa Z WET MONSTER nurkowaliśmy po raz pierwszy. Ania z Pawłem są profesjonalistami, którzy wszystko dokładnie nam wytłumaczyli i pokazali.

Baza nurkowa jest w świetnym miejscu w miejscowości Costa del silencio, do miejsca nurkowania idzie się na pieszo około 3 minuty, a pod woda są super widoki, ponieważ jest tam rezerwat (Montana Amarilla)!

Super przygoda polecamy każdemu!

143ilonam Avatar
143ilonam
10/19/2018

Był to mój pierwszy kontakt z Ania i Pawlem, jestem pod wrażeniem ich życzliwością i cała reszta. Odbiór z miejsca pobytu w cenie usługi, baza nurkowa na terenie rezerwatu.

Było super i napewno to nie był ostatni raz. Jestem ciekawym kolejnych miejsc nurkowych 🙂 🙂 Szczerze polecam

Bartek Krupa Avatar
Bartek Krupa
1/21/2017

Najlepsze miejsce i klimat do nurkowania, a w szczególności do stawiania pierwszych kroków w odkrywaniu świata podwodnego.

Zaplanowana jednodniowa przygoda, dzięki wiedzy i zaangażowaniu instruktorów, przerodziła się w pasje. Profesjonalne podejście jak i bezpieczeństwo na każdym etapie nurkowania nie pozwalały na stres lub strach przed nieznanym. Warto w to miejsce wrócić. Gorąco POLECAMY!!!

PS: Dziękujemy za mile spędzony czas :))

Łukasz Szymanek Avatar
Łukasz Szymanek
2/26/2017

Rewelacyjna baza nurkowa! Ania i Paweł mają bardzo profesjonalne i personalne podejscie do swoich podopiecznych: miłe, ciepłe i wesołe podejscie sprawia, jakbyśmy znali sie już bardzo długo 🙂 na początku był lekki stres ale z Anią u boku spokojnie dałam radę! Zdecydowanie jeden z ważniejszych punktów do zwiedzenia i do zrobienia jeśli ktoś wypoczywa na Teneryfe 🙂 Gorąco polecam!!!

Karolina Smolik Avatar
Karolina Smolik
6/29/2017

Gorąco polecam na OWD i wszystko inne. Świetna, przyjazna załoga i piękne miejsce do nurkowania.

Krzysiek Alcer Avatar
Krzysiek Alcer
11/26/2017

Najlepsze nurkowanie z najlepszymi instruktorami dzieki wielkie za super przygode za rok wracamy po wiecej ���

Olga Binio Avatar
Olga Binio
3/15/2017

5 star ratingWspaniała przygoda pośrod pieknych okoliczności przyrody. Nurkowalismy pierwszy raz... Ania i Paweł po uprzednim krótkim acz konkretnym szkoleniu przy kawie i ciasteczkach zabrali nas na piękne wybrzeże ...skały, przejrzysta woda. Wyjątkowe miejsce. Jestem bardzo zadowolony z Ich pomocy, opieki (nurkowałem z Anią). Profesjonalne podejście w miłej i serdecznej atmosferze-czego więcej potrzeba?. Wspaniała przygoda... To ogromna frajda i co ważne... czułem się bezpiecznie choć nurkowałem pierwszy raz. Kadra Wet Monster to profesjonalisci z zapałem i... pedagogicznym podejściem. Takie odniosłem wrażenie :). Szczerze polecam... Zarówno ze względu na kadrę instruktorską jak i miejsce w którym odbywa się nurkowanie.

Rafał R Avatar
Rafał R
1/01/1970

Amazing dive center for literally everyone, including first timers and those who have already started their journey with diving. The owners and at the same time dive instructors are extremely nice and both have a great sense of humor . They will provide you with a high quality training before you actually get into the water and keep an eye on you the whole time while you're exploring the underwater world, to make sure everything goes well and smoothly for you. I can highly recommend this place and for sure will visit it again !

Joanna Głowska Avatar
Joanna Głowska
10/25/2017

Super ludzie bardzo profesjonalnie zorganizowane wszystko bardzo wysoki poziom polecam wszystkim

Katarzyna Bielska Avatar
Katarzyna Bielska
11/26/2018

Gorąco polecam na OWD i wszystko inne. Świetna, przyjazna załoga i piękne miejsce do nurkowania.

Krzysiek Łoś Avatar
Krzysiek Łoś
11/26/2017

5 star ratingSuper!!! Profesjonalna ekipa która oprócz dobrej zabawy swoich Klientów stawia ogromny nacisk na ich bezpieczeństwo. Polecam serdecznie

kubaswid Avatar
kubaswid
1/01/1970

Profesjonalnie i w fantastycznej atmosferze -tak rozpoczęliśmy naszą przygodę z nurkowaniem! Szczerze polecam!!

Aneta Broda Avatar
Aneta Broda
8/27/2016

Super , syn nurkował pierwszy raz - chciał ale trochę się obawiał i wyszedł z wody zachwycony ! Pod każdym względem super . Fajna atmosfera . Szczerze polecamy .

Izabela Sz Avatar
Izabela Sz
2/15/2017

Wspaniale, Aniu ,Pawle dzięki za przygodę/przeżycia ,pod waszą opieką jest na prawdę bezpiecznie.SUPER !!!

Jacek Marsz Avatar
Jacek Marsz
5/06/2018

5 star ratingWspaniałe miejsce i wspaniali ludzie Obie z córką Olą jesteśmy zachwycone profesjonalizmem i cudowną atmosferą panującą w Centrum Nurkowym. Ania była instruktorką mojej córki, która po pierwszym nurkowaniu odkryła swoją pasję i zrobiła sobie kurs nurkowania. Ania to przesympatyczna, uśmiechnięta osoba. Zresztą nie tylko ona, bo Paweł również. Cudowne wspomnienia, których nikt nam nie odbierze. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, miłe usposobienie właścicieli i pracowników to niesamowity plus takiego centrum. Podczas kolejnej naszej wizyty na Teneryfie Wet Monster będzie pierwszym miejscem które odwiedzimy 🙂 A córka rozwinie swoje umiejętności podczas kolejnego stopnia kursu 🙂 Dziękujemy i pozdrawiamy. Jesteście cudowni,

Agnieszka B Avatar
Agnieszka B
1/01/1970

5 star ratingProfesjonalnie i miło. Bardzo profesjonalnie i bardzo miło. Rodzinny wyjazd na Teneryfe zwiazany m.in. z kursem nurkowania okazał sie strzalem w dziesiatke.Bardzo polecam. Fantastyczna przygoda.

Passport65558624550 Avatar
Passport65558624550
11/27/2018

5 star ratingNajlepsza przygoda na wyspie Świetnie się bawiłem na wspólnym nurkowaniu. Nurkowanie wraz z zdjęciami to miła pamiątka z wakacji. Całość atrakcji trwała około godziny. Instruktor dba o bezpieczeństwo i samo nurkowanie a naszym obowiązkiem jest tylko patrzeć i oddychać tak samo jak na powierzchni. Baza nurkowa profesjonalnie urządzona a instruktorzy dbają o dobrą atmosferę.

Robert D Avatar
Robert D
10/16/2018

Mieliśmy tą przyjemność aby pod okiem Ani i Pawła zobaczyć pierwszy raz podwodny świat . I możemy powiedzieć tylko 2 słowa : DZIEKUJEMY I POLECAMY !

Profesjonalisci i cierpliwi naucZyciele a co najważniejsze widać że woda to ich pasja !

Naprawdę polecamy każdemu !

Dziękujemy bardzo bardzo :*

Natalia Bartnik Avatar
Natalia Bartnik
3/28/2017

Ania i Paweł są super, polecam każdemu zarówno na pierwsze jak i samodzielne nurkowanie.

Tomasz Wilewski Avatar
Tomasz Wilewski
4/27/2017

Amazing experience! Very professional reliable and patient coach! We strongly recommend WET MONSTER!

Mengdi LI Avatar
Mengdi LI
12/23/2018

Wspaniale położona baza, zapierające dech w piersiach miejsca nurkowe, no i oczywiście świetni ludzie. Serdecznie polecam 🙂

Sebastian Sitek Avatar
Sebastian Sitek
2/25/2017

Nurkowanie z ekipą Wet Monster muszę zaliczyć do najfajniejszych nurkowań które zrobiłem w historii. Bardzo miła i przyjazna a jednocześnie z bardzo profesjonalnym podejściem obsługa bazy. Bardzo dobrej jakości - praktycznie nowy i zadbany sprzęt nurkowy do dyspozycji gości. Fantastyczna lokalizacja i rewelacyjne miejsca do nurkowania. Jednym słowem gorąco polecam!

Damian Kozak Avatar
Damian Kozak
3/02/2017

Le meilleur centre de plongé sur Tenerife sans aucun doute. Très chaleureux, mais professionnel au même temps. Le matérielles de très bon qualités. A recommander absolument !

Christophe Wudarski Avatar
Christophe Wudarski
10/24/2018

Po prostu super!:)

Sandra Bamber Avatar
Sandra Bamber
6/14/2017

Najlepsze Centrum Nurkowe w jakim byłam! 🙂 Wspaniali ludzie, wysoki poziom, profesjonalizm, dobry sprzęt, niesamowita atmosfera no i przede wszystkim prześliczne miejscówki nurkowe! Polecam zarówno początkującym jak i zaawansowanym! My jesteśmy zachwyceni i na pewno będziemy wracać, bo różnorodność Terneryfy pod wodą bardzo nas zaskoczyła 🙂 Tak trzymać Moi Drodzy!!!! Dziekujemy za wszystko i już tęsknimy 🙁

Zuzi Pe Avatar
Zuzi Pe
6/19/2016

Polecam bardzo centrum nurkowe Wet Monster. Wspaniali i profesjonalni instruktorzy, indywidualne podejście do każdej osoby, niepowtarzalna atmosfera, super dobrane miejsca nurkowe!!! Pomogli mi bardzo w rozwiązaniu moich problemów z nurkowaniem.

I highly recommend the Wet Monster diving center. Great and professional instructors, individual approach to each person, unique atmosphere, great diving sites !!! They helped me greatly in solving my diving problems

Asia

Joanna Sokolewicz-Janeczko Avatar
Joanna Sokolewicz-Janeczko
9/15/2018

So fantastic place and kind people. You can feel safe with them if you never dive before 🙂 I would love to return! It was remarkable feeling!

Izabela Skóra Avatar
Izabela Skóra
1/09/2018

5 star ratingBaza wet monster dive Najlepsza baza na Teneryfie, polecam serdecznie , pełen profesjonalizm i super atomosfera 🙂 Tylko i wyłącznie wet monster dive 🙂

joanna26128 Avatar
joanna26128
1/01/1970

5 star ratingDiving🐠🐠🐠 Szczerze polecam,Paweł i Ania to w %profesjonalisci.Baza blisko wody,a pod wodą jak w akwarium:)rewelka.Nastepna wizyta na Teneryfie i na pewno wpadamy do Wet Monster zrobić następny kurs do 18mJeszcze raz polecam.Narka

st3fan79 Avatar
st3fan79
1/01/1970