Najlepsza Polska Baza Nurkowa
na Wyspach Kanaryjskich

wg rankingu Google Reviews, Trip Advisor, Facebook

Centrum Nurkowe WET MONSTER oceniane jest jako najlepsze Polskie Centrum Nurkowe nie tylko na Teneryfie ale również na pozostałych Wyspach Kanaryjskich (wg recenzji Google Reviews).
Jak co roku zostaliśmy również wyróżnieni prestiżowym Certyfikatem Jakości Trip Advisora za najwyższe oceny Gości, którzy skorzystali z usług naszej Bazy Nurkowej.
Bardzo dziękujemy wszystkim naszym Nurkom i Kursantom za ich wspaniałe oceny dotyczące pracy naszego centrum nurkowego jak również obsługi Klientów. Wasze opinie motywują nas do stałego podnoszenia poprzeczki i świadczenia usług nurkowych na najwyższym poziomie.
Dziękujemy 🙂

positive review Polecam 🙂 super podejście do klienta i klimat 😉

Przemek Jankiewicz Avatar
Przemek Jankiewicz
10/09/2018

5 star ratingWspaniała przygoda pośrod pieknych okoliczności przyrody. Nurkowalismy pierwszy raz... Ania i Paweł po uprzednim krótkim acz konkretnym szkoleniu przy kawie i ciasteczkach zabrali nas na piękne wybrzeże ...skały, przejrzysta woda. Wyjątkowe miejsce. Jestem bardzo zadowolony z Ich pomocy, opieki (nurkowałem z Anią). Profesjonalne podejście w miłej i serdecznej atmosferze-czego więcej potrzeba?. Wspaniała przygoda... To ogromna frajda i co ważne... czułem się bezpiecznie choć nurkowałem pierwszy raz. Kadra Wet Monster to profesjonalisci z zapałem i... pedagogicznym podejściem. Takie odniosłem wrażenie :). Szczerze polecam... Zarówno ze względu na kadrę instruktorską jak i miejsce w którym odbywa się nurkowanie.

Rafał R Avatar
Rafał R
10/22/2018

Bardzo polecam 🙂

Paulina Całus Avatar
Paulina Całus
5/05/2018

5 star ratingPolecamy!!! Doskonałe centrum nurkowe. Miła obsługa, niezawodny sprzęt. Żonę wziąłem na Intro do nurkowania, aby spróbowała i muszę przyznać, że instruktorka Ania zrobiła na Nas bardzo dobre wrażenie i dzięki niej żona załapała bakcyla i na pewno zrobi kursik. Profesjonalni i przyjaźni ludzie. Prawdziwie oddani swojej pasji.

Jednym słowem polecamy.

mkirklewskagosik Avatar
mkirklewskagosik
1/01/1970

positive review Super vriendelijk alle materiaal ter beschikking

Roland Cleynen Avatar
Roland Cleynen
11/15/2018

Wspaniałe miejsce, przemiła atmosfera i pełen profesjonalizm. Zrobiłam kurs OWD tylko dzięki Ani. Tylko Ona miała tyle cierpliwości, żeby zrobić ze mnie nurka i zarazić swoją pasją. Dziękuję Aniu!

Justyna Warchol Avatar
Justyna Warchol
8/04/2017

Szkoła super, Ania kładła duży nacisk na bezpieczeństwo. W sumie to ciężko coś napisać, żeby nie wyszło sztampowo, ale na pewno Ania zaraziła nas wirusem nurkowania podczas kursu. Świetnie spędziliśmy czas bez jakiegoś kursowego "przesadyzmu" zdając PADI open water diver. Po kursie wzięliśmy dodatkowo ekstra wycieczkę na miejsce z żółwiami i płaszczkami i..... rzeczywiście tam były 🙂 do tego Kawa i ciasteczka gratis.

Łukasz Witek Avatar
Łukasz Witek
11/13/2017

Niespodzianka dla męża, przy nieocenionej pomocy Ani i Pawła, udała się wspaniale! 🙂 Wszystkim polecam Wet Monster! 🙂

Agata Trębacz Avatar
Agata Trębacz
8/12/2016

Po prostu super!:)

Sandra Bamber Avatar
Sandra Bamber
6/14/2017

...pod każdym względem wspaniale...

Joanna Wojtecka-Łukaszewicz Avatar
Joanna Wojtecka-Łukaszewicz
9/12/2016

5 star ratingNajlepszy początek przygody pod wodą To był mój pierwszy raz, kiedy miałem okazję nurkować w pełnym sprzęcie. Pomimo, że woda nie jest moim ani naturalnym ani ulubionym środowiskiem, to tym bardziej jestem pod ogromnym wrażeniem podejścia ekipy Wet Monster. Cały czas Paweł czuwał nad przebiegiem nurkowania, przez co mogłem czuć się bezpiecznie i skupić się na odkrywaniu podwodnego świata Teneryfy. Polecam każdemu na Teneryfie, kto chce spróbować nurkowania. Bardzo profesjonalne i ludzkie podejście oraz super doznania. 40 min na -12m w zupełniści wystarczą na pierwszy raz. Myślę, że inne atrakcje Wet Monster wyglądają równie imponująco.

Kamil H Avatar
Kamil H
1/01/1970

5 star ratingniezapomniane wrażenia Bardzo kompetentna organizacja nurkowania. Duże poczucie bezpieczeństwa. Miła atmosfera. Właściciele chętni do pomocy przy poznawaniu wyspy.

Jacek G Avatar
Jacek G
10/20/2018

My first diving ever. And I'm seriously terrified of water and can't swim.. so it was a challenge. However, after the short intro and meeting the great team I felt a bit better. Ania took great care of me during the diving itself, allowed me to take my time, comforted me when I had my panic attack and thanks to her patience and great approach I was finally able to stop focusing on my fear and simply enjoy the beauty of the world under water. Thank you and hope to see you soon, great people!

Slawek Zygiel Avatar
Slawek Zygiel
11/21/2017

I could not find a better place for my first diving session. Jarek has been extremely professionnal all the way and took me to one of the best submarine sightseeing site in Tenerife. @WetMonster, you guys rock ?

Damien Avatar
Damien
4/20/2019

positive review Super ludzie bardzo profesjonalnie zorganizowane wszystko bardzo wysoki poziom polecam wszystkim

Katarzyna Bielska Avatar
Katarzyna Bielska
11/26/2018

Uwielbiam nurkować z Anią i z Pawłem. Czuję się bezpieczna i zaopiekowana ale jednocześnie zrobiłam ogromne postępy dzięki ich profesjonalnemu podejściu i cierpliwości. Szkolenie doskonałej pływalności z Pawłem - bezcenne!!!

Poza tym odkrywanie pięknych podwodnych krajobrazów wulkanicznych , no i na deser - pływanie z żółwiami !!!

Do WET MONSTER na Teneryfie wrócę na pewno!!!

Anna Nizioł Avatar
Anna Nizioł
6/18/2016

positive review Profesionalna i bardzo miła obsługa, polecam wszystkim którzy chcą sie nauczyć nurkować jak również tym którzy już potrafią 🙂

Ewa Szostakowska Avatar
Ewa Szostakowska
10/12/2018

Piękne miejsce, dwoje pasjonatów to gotowy przepis na nasz pierwszy raz, jeśli chodzi o nurkowanie. Po wyczerpującym instruktażu zabrali nas w swój podwodny świat. Mieliśmy poczucie pełnej kontroli i bezpieczeństwa. Czas pod wodą upłyną błyskawicznie, wrażeń masa. Brawa dla instruktorów za cierpliwość, wyczerpujące wyjaśnienia i bardzo miłą atmosferę. Chętnie powrócimy tam jeszcze raz. Gorąco polecamy i pozdrawiamy dwójkę wspaniałych instruktorów. Jola i Robert z Warszawy.

Robert Rraabb Avatar
Robert Rraabb
10/09/2016

5 star ratingDziękuję Wspaniałe miejsce, wspaniali ludzie, profesjonalny sprzet i przygotowanie, super atmosfera, z pewnością odwiedzę jeszcze podwodny świat, polecam bardzo gorąco.

dominikgaca Avatar
dominikgaca
1/01/1970

5 star ratingPierwsze nurkowanie 🙂 Bomba ! Mega polecamy z żoną. Było to Nasze pierwsze nurkowanie i bardzo się cieszymy, że trafiliśmy na ekipę WET-MONSTER !

Navigate00780123169
6/18/2019

Ania i Karolina are very proffesional and nice person. We spent a great time with them. We have seen the turtles in the first time. There was very exited and emotional trip. I very recommend Wet Monster. These people are experts. We never forgot about this place.

Justyna Łukaszewska Avatar
Justyna Łukaszewska
7/29/2018

Świetna baza, przemiła para instruktorów nurkowania, bardzo kompetentni i życzliwi, miło wspominamy wspólne nurkowania w ciekawych miejscach, na pewno tam wrócimy!!!

Bartosz Swiątek Avatar
Bartosz Swiątek
11/13/2016

positive review Profesjonalizm, życzliwość, cierpliwość i nieodłączny uśmiech. Bardzo miło spędzony czas w towarzystwie Ani, Pawła i Jarka... ?

Rafał Rafał Avatar
Rafał Rafał
9/09/2018

Świetni ludzie, doskonała atmosfera i najwyższy poziom profesjonalizmu! Bardzo polecam!!!! Great people, great vibe and the highest possible professional level!!! 100% recommendation!!!

Małgorzata Różańska Avatar
Małgorzata Różańska
8/10/2016

Znakomici instruktorzy i wspaniała przygoda na oceanie, polecam!

Marcin Tchórz Avatar
Marcin Tchórz
7/30/2016

Rewelacja.

Ania i Paweł przemili, baza nurkowa w pełni profesjonalna. Na pierwszy kontakt z nurkowaniem (jak u mnie) super.

Szczerze polecam, moje zestresowane towarzyszki dzięki Ani poradził sobie wyśmienicie, także w oceanie.

Polecam i dziękuje

Dominik Kowalewicz Avatar
Dominik Kowalewicz
7/19/2017

Bardzo miła ekipa, super współpraca, wszystko się podobało �

Serdecznie polecamy

Anna Sopinka Avatar
Anna Sopinka
5/30/2018

5 star ratingKurs nurkowania kwiecień 2018 Kurs OWD z Wet Monster na teneryfie fantastyczna przygoda i niezapomniane wakacje.

Rewelacyjna atmosfera i profesjonalnie poprowadzone zajęcia przez Pawła i Anie.

Polecam wszystkim, którzy szukają rzetelnej szkoły i chcą rozpocząć przygodę z nurkowaniem.

grzegorz533 Avatar
grzegorz533
1/01/1970

NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ KIEDY DO WAS WRÓCĘ I ZROBIĘ KURS...

JESZCE RAZ DZIĘKUJĘ ANIU ZA POŚWIĘCENIE PASJĘ PROFESJONALIZM I KLIMAT JAKI TWORZYCIE W SWOJEJ BAZIE.

ROZWIJAJCIE SIĘ KAŻDEGO DNIA I POMAGAJCIE LUDZIOM SPĘDZAĆ MARZENIA.

POLECAM W 100%.

DO ZOBACZENIA

Kinga Sokół Avatar
Kinga Sokół
2/13/2017

Dived with instructors from wet monster and could not be more happy, professional and high safety standards that is what makes that dive centre the BEST in Tenerife, dziekuje bardzo za niesamowite przezycia, jestescie simply the best :-))

Sebastian Predkopowicz Avatar
Sebastian Predkopowicz
12/04/2017

Gorąco polecam bazę, zwłaszcza na pierwsze nurkowanie.

Świetna zabawa gwarantowana przez przesymaptyczną ekipę!

Marta Pfitzner Avatar
Marta Pfitzner
9/18/2018

5 star ratingŚwietny pierwszy raz Moje pierwsze spotkanie z nurkowaniem odbyło się w świetnej atmosferze.Pełen profesjonalizm całej kadry Wet Monster. Mogę polecić każemu zaczynającemu jego przygodę z nurkowaniem jak i chcącemu ją kontynuować.

Jarek K Avatar
Jarek K
10/21/2018

5 star ratingRewelacyjne doświadczenie Profesjonalni i bardzo sympatyczni instruktorzy. Rewelacyjne doświadczenie, pod wodą mnóstwo gatunków ryb, rozgwiazdy, mątwy itp. Polecam w 100%!

mieszkok584 Avatar
mieszkok584
5/06/2019

Pełen profesjonalizm .

Maciej Domański Avatar
Maciej Domański
10/11/2017

5 star rating" Mega " Nurkowalem z WET MONSTER w marcu i bylem bardzo zadowolony zarowno przezyciami pod woda jak i profesjonalnym podejsciem do nurkowania przez Anie i Pawla

Bardzo sympatyczni ludzie

Od poczatku nie czulem sie jako kolejny klijent w centrum ale osoba z ktora chetnie zanurkuja,pokarza mi swietne miejsca pod woda ,posluza rada, odpowiedza na pytania...

W maju wrocilem na wyspe i oczywiscie wrocilem do WET MONSTER:)

Dziekuje Ani i Pawlowi za mile spedzone chwile .Jesli wroce na Teneryfe(a na pewno wroce )

i oni nadal beda prowadzili centrum bede chcial znow z nimi zanurkowac!!!

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje do zobaczenia

MonikaF1050 Avatar
MonikaF1050
5/28/2019

Bardzo sympatyczna ekipa. Niema co szukać dalej naprawdę będziecie w dobrych rękach 🙂

Franek Szkot Avatar
Franek Szkot
7/03/2016

5 star ratingsuper przygoda Rewelacyjnie, profesjonalnie. Z takimi instruktorami zawsze i wszędzie. Bałam się, że sobie nie poradzę, ale ich opanowanie i podejście sprawiło, że strach szybko zamienił się w przygodę ze światem podwodnym.

jolka2376
7/12/2019

5 star ratingWet Monster => nurkowanie dla każdego! Zdecydowanie polecam, każdemu początkującemu i zaawansowanemu! Jeśli zaczynasz swoją przygodę na pewno trafisz w dobre ręce... jeśli ją kontynuujesz na pewno będziesz zadowolony.

Przemiła obsługa, świetna baza i piękne miejsce na nurkowanie.

Dziękuję za wspólnie spędzony czas!

grzeg2016 Avatar
grzeg2016
5/04/2019

Rewelacja! Niesamowite wrażenia i widoki , super atmosfera a Paweł i Ania to doskonali nauczyciele 🙂

Barbara Włodarczyk Avatar
Barbara Włodarczyk
11/27/2016

Polecam! 🙂

Izabela Skowrońska Avatar
Izabela Skowrońska
9/19/2017

This is simply the best diving centre I've ever been to!

Extremely professional service - the whole team goes extra mile to teach not only the basic on skills, delivered in a personalised 1:1 manner, but also giving lots of valuable advice coming from years of experience. I couldn't have asked for more.

Exceptionally friendly, always on time, the wonderful team at Wet Monster made extra effort to show us the best diving spots at Tenerife. We initially hesitated between diving at Gran Canaria and Tenerife, but we're glad we picked Wet Monster! Lots of marine life - turtles, mantas, colorful fishes plus great variety of terrains made for a truly unforgettable week.

I can't recommend this diving centre highly enough - this is simply the BEST Place you can find!!

Mr M Avatar
Mr M
7/29/2018

Rewelacja!!Polecam wszystkim,wspaniali instruktorzy,pełen profesjonalizm i przemiła atmosfera!Ania i Paweł to ludzie z pasją i czystą przyjemnością było po raz pierwszy schodzić z nimi pod wodę!!Było super!Dziękujemy i pozdrawiamy!!!

Remigiusz Orłowski Avatar
Remigiusz Orłowski
9/04/2016

positive review Zdecydowanie polecam, każdemu początkującemu i zaawansowanemu! Jeśli zaczynasz swoją przygodę na pewno trafisz w dobre ręce... jeśli ją kontynuujesz na pewno będziesz zadowolony.

Przemiła obsługa, świetna baza i piękne miejsce na nurkowanie.

Dziękuję za wspólnie spędzony czas!

Grzegorz Dominik Avatar
Grzegorz Dominik
5/05/2019

Polecam Wszystkim Wet Monster !! . Zdecydowałem się na skorzystanie z ich usług z moją narzeczoną aby zrobić kurs OWD i wszystko było na 100%. Super miejsce, super ludzie, super podejście. Ania i Paweł podeszli do nas profesjonalnie nie zapominając że dopiero zaczynamy przygodę z nurkowaniem. Jesteśmy pewni że zarazili nas miłością do tego sportu - jeżeli wrócę na Teneryfę na pewno jeszcze skorzystam z ich usług i popływam z Płaszczkami i Żółwiami 🙂 . Ode mnie 100% TAK !!

Michał Tarka Avatar
Michał Tarka
12/01/2016

Bardzo polecam nurkowanie w bazie WET MONSTER, Ania i Paweł to wspaniali instruktorzy, sympatyczni, z profesjonalnym podejściem do klienta, opowiedzą nie tylko o sam nurkowaniu, ale także o całej wyspie. Jeśli szukacie miejsca na pierwsze nurkowanie na Teneryfie to zdecydowanie warto wybrać się do Ani i Pawła. Dzięki za super zabawę �

Magdalena Dzięgielewska Avatar
Magdalena Dzięgielewska
3/18/2018

Super sprawa, super osoby od razu mi się spodobało. Polecam

Jakub Kluska Avatar
Jakub Kluska
9/21/2017

Profesjonalna baza nurkowa, przemili ludzie, super atmosfera:) Teneryfa poznana podwodnie 🙂 juz nie moge sie doczekac powrotu !!!! Co by nie mowic, trzeba to przezyc i z nimi zanurkowac:) Jeszcze raz dziekuje i pozdrowienia dla maskotki bazy Don Peko 😀

Mateusz Mika Avatar
Mateusz Mika
6/29/2016

Paweł i Ania naprawdę się starają o każdy drobny szczegół, żeby wszyscy którzy z nimi nurkują byli bardzo zadowoleni z nurków�. Można a nawet TRZEBA ich polecać dalej. Sprzęt mają całkowicie nowy i ceny nurków w tej chwili najlepsze na Teneryfie. Jeżeli w przyszłym roku urlop spędzimy na Teneryfie to na pewno kolejne nurki tylko z Pawłem i Anią��� Szczerze Polecamy.

Marcin i Zdzisiu

Marcin Cierniak Avatar
Marcin Cierniak
10/17/2016

Ania i Pawel - swietni instruktorzy, pedagodzy i przede wszystkim wspaniali ludzi, ktorzy odnajduja sie w tym co robia. Fajne miejsca nurkowe, dobry sprzet, swietna atmosfera. W takie miejsca warto wracac! Do zobaczenia Monsterki!

Zosia Eff Avatar
Zosia Eff
9/10/2016

Co tu dużo mówić ? Super ludzie , super miejsce .... wszystko super !!

Krystian Migda Avatar
Krystian Migda
4/27/2016

Fajni ludzie, weseli, uśmiechnięci, profesjonalni, ale bez spinki. Superancki pies w bazie. No i nurkowanie rewelacyjne - żółwie i płaszczki - fantastyczne. Było super, dzięki!!!

Ewa Cabaj Avatar
Ewa Cabaj
11/20/2017

5 star ratingBaza wet monster dive Najlepsza baza na Teneryfie, polecam serdecznie , pełen profesjonalizm i super atomosfera 🙂 Tylko i wyłącznie wet monster dive 🙂

joanna26128 Avatar
joanna26128
1/01/1970

positive review Super ludzie, malownicze miejsce, w którym rozpoczyna się nurkowanie. Informacje i instrukcje przekazane przez Anię przed nurkowaniem byly konkretne, klarowne. Wspaniała przygoda, podwodny świat cudny. Na jedną osobę przypada jeden instruktor co zdecydowanie rozluźnia poslady i daje poczucie bezpieczeństwa. Zdecydowanie polecamy! 🙂

Małgorzata Sopańska Avatar
Małgorzata Sopańska
9/22/2018

Super , syn nurkował pierwszy raz - chciał ale trochę się obawiał i wyszedł z wody zachwycony ! Pod każdym względem super . Fajna atmosfera . Szczerze polecamy .

Izabela Sz Avatar
Izabela Sz
2/15/2017

5 star ratingSuper. Polecam. Bardzo fajna ekipa, pomocna, profesjonalnie przygotowana. Ciekawe miejsce do nurkowania. Warto skorzystać.

rysp73 Avatar
rysp73
10/20/2018

Profi !!!!!!!! ..........................................................

Mariusz Ciupa Avatar
Mariusz Ciupa
6/01/2017

Cudowne ,klimatyczne centrum z dwójką wspaniałych instruktorow z pasją .Kazdy nurek zakonczony usmiechem na twarzy,centrum w którym najwyzsze standarty sa na porzadku dziennym.Ania ,Paweł ,Ola dziekuje za wspaniałe nurkowania ,cudną ,przyjacielską atmosfere i obiecuje ze niedlugo znowu sie spotkamy! Gorąco polecam !!

Jaca Wegielek Avatar
Jaca Wegielek
11/26/2017

5 star ratingSuper Profesjonalizm i bezpieczeństwo na najwyższym poziomie, świetne szkolenia, super atmosfera, piękne miejsca nurkowe.

Mariusz P Avatar
Mariusz P
1/01/1970

5 star ratingPolecam Z całego serca polecam bazę początkującym i zaawansowanym nurkom. Sympatyczna baza nurkowa i profesjonalny zespół instruktorów.

Mariusz M Avatar
Mariusz M
4/05/2019

Pełny profesjonalizm i sympatyczna ekipa.

Dzięki nim pierwsze nurkowanie 10/10 🙂

Gorąco polecam !

Piotr Bemben Avatar
Piotr Bemben
12/31/2017

Excellent customer service in a nice, friendly, warm atmosphere combined with high degree of professionalism made my first diving experience one of the most memorable and worthwhile.

Paweł was flexible and understanding. Time slot scheduling was never a problem and he worked around our time frame restrains. On top of that he offered help with carrying equipment for my slightly unwell colleague.

The site is lovely and there's plenty to see underwater, however we also went to another location to experience different environment too. I decided to do PADI course and thanks to Paweł's patience in explaining the theory as well as practice - I had no problems in achieving my goal.

I highly recommend WET MONSTER!

Tomasz Rdzak Avatar
Tomasz Rdzak
5/29/2019

Very profesional team, we had great time. You will feel safe under the water with them ?We all enjoyed the new experience???thanks

Elzbieta Dybisz Avatar
Elzbieta Dybisz
8/07/2017

Profesjonalnie i w fantastycznej atmosferze -tak rozpoczęliśmy naszą przygodę z nurkowaniem! Szczerze polecam!!

Aneta Broda Avatar
Aneta Broda
8/27/2016

Super szkoła, super nurkowania, super ludzie. Polecam w 100 %.

Michał Jankowski Avatar
Michał Jankowski
12/16/2017

Było to moje pierwsze nurkowanie w zyciu i nie moglam trafic lepiej:)

Przepiekne miejsce do nurkowania, profesjonalni instruktorzy, którzy wyjaśnili najdrobniejszy szczegół, a zarazem stworzyli przyjazna atmosfere:)

Kin Ga Avatar
Kin Ga
8/01/2016

Fajni ludzie, weseli, uśmiechnięci, profesjonalni, ale bez spinki. Superancki pies w bazie. No i nurkowanie rewelacyjne - żółwie i płaszczki - fantastyczne. Było super, dzięki!!!

Ewa Cabaj Avatar
Ewa Cabaj
11/20/2017

I recomended for all people amazing teachers.Jak najbardziej polecam wszystkim wet monster, nurkowalam pierwszy raz w życiu wraz z swoim partnerem.Panicznie bałam się nurkowania, dzięki Ani i jej profesjonalnej pomocy przełamałam najwiekszy strach w życiu przed wodą i nurkowaniem. Moj partner miał instruktora Pawła również rewelacja profesjonalizm w całej klasie polecam bardzo dziękujemy za wszystko i pozdrawiamy czekamy z niecierpliwością na zdjęcia 🙂

Paulina Szerkus Avatar
Paulina Szerkus
4/27/2018

Nurkowanie swietna przygoda! Mimo watpliwosci ciesze sie ze Ania jednak namowila mnie ze warto! Pelen profesjonalizm, super podejscie do klienta. Dzieki wielkie! �

Patrycja Sepetowska Avatar
Patrycja Sepetowska
5/08/2017

5 star ratingŚwietny pierwszy raz Moje pierwsze spotkanie z nurkowaniem odbyło się w świetnej atmosferze.Pełen profesjonalizm całej kadry Wet Monster. Mogę polecić każemu zaczynającemu jego przygodę z nurkowaniem jak i chcącemu ją kontynuować.

Jarek K Avatar
Jarek K
1/01/1970

Polecam Anie i Pawła z Wet Monster za profesjonalizm w obsłudze i atmosferę. Wielkie dzięki za fantastyczne nurki a szczególnie "dużego zwierza" -

"całusnego" żółwia i duże płaszczki. Do tego dodajmy ośmiorniczki, kraby i inne stworzonka.

Super�

Małgorzata Grabowska Avatar
Małgorzata Grabowska
9/21/2017

Wszyscy chwalą panią Anię to ja pochwalę pana Pawła, żeby mu smutno nie było. Pan Paweł zna się na swoje pracy jak mało kto. Widać, że z nie jednego oceanu wodę pił. Moje pierwsze nurkowanie w asyście Pana Pawła przebiegło gładko. Ja nie umiem za bardzo pływać a pod wodą czułem się bardzo swojsko i bezpiecznie. Polecam Wszystkim rozpoczęcie swojej podwodnej przygody w WETMONSTER. Ja już szukam biletów na powrót i zbieram na kurs. Pozdrawiam

Miłosz Aniołek Avatar
Miłosz Aniołek
3/05/2018

5 star ratingŚwietna baza nurkowa Z WET MONSTER nurkowaliśmy po raz pierwszy. Ania z Pawłem są profesjonalistami, którzy wszystko dokładnie nam wytłumaczyli i pokazali.

Baza nurkowa jest w świetnym miejscu w miejscowości Costa del silencio, do miejsca nurkowania idzie się na pieszo około 3 minuty, a pod woda są super widoki, ponieważ jest tam rezerwat (Montana Amarilla)!

Super przygoda polecamy każdemu!

143ilonam Avatar
143ilonam
10/19/2018

Fantastyczni ludzie i miejsce. Już myśle o powrocie � Szczerze polecam.

Ania, Paweł do zobaczenia!!!

���

Paweł Witek Avatar
Paweł Witek
10/24/2017

Wybrałem WET MONSTER na kurs AOWD. Świetne miejsca nurkowe. Zadbany i sprawny sprzęt. Najważniejsze - Paweł i Anna to przesympatyczni ludzie z wielką pasją do nurkowania 🙂

Piotr Gasiorek Avatar
Piotr Gasiorek
5/19/2016

5 star ratingWspaniałe miejsce i wspaniali ludzie Obie z córką Olą jesteśmy zachwycone profesjonalizmem i cudowną atmosferą panującą w Centrum Nurkowym. Ania była instruktorką mojej córki, która po pierwszym nurkowaniu odkryła swoją pasję i zrobiła sobie kurs nurkowania. Ania to przesympatyczna, uśmiechnięta osoba. Zresztą nie tylko ona, bo Paweł również. Cudowne wspomnienia, których nikt nam nie odbierze. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, miłe usposobienie właścicieli i pracowników to niesamowity plus takiego centrum. Podczas kolejnej naszej wizyty na Teneryfie Wet Monster będzie pierwszym miejscem które odwiedzimy 🙂 A córka rozwinie swoje umiejętności podczas kolejnego stopnia kursu 🙂 Dziękujemy i pozdrawiamy. Jesteście cudowni,

Agnieszka B Avatar
Agnieszka B
1/01/1970

I did Open water Divers certificate with WET MONSTER. I recommend this school to everyone! Great atmosphere, everything explained very carefully and patiently. Everythin was very well organized. Our instructors Ania and Paweł did a great job. They adjusted tempo of the training to ours skills. With them my first scuba diving was a great fun!

I strongly recommend this school to everyone who want to learn how to scuba diving or just do a one time dive.

Aneta Mad Avatar
Aneta Mad
11/19/2018

5 star rating

Vilma B Avatar
Vilma B
1/01/1970

Nurkowanie z Anią było naszą pierwszą prawdziwa przygoda pod wodą;) zostaliśmy profesjonalnie przeszkoleni przed ubraniem ciasnych pianek;) Wszystkie instrukcje były bardzo jasne,a wątpliwości wyjaśniane na bieżąco. Samo nurkowanie należalo do wspaniałych przeżyć. Jeśli kiedykolwiek jeszcze będziemy mieli okazję zanurkowac chciałabym żeby było to pod okiem Ani. Zarówno Ania jak i Paweł sa mlodymi,energicznymi, otwartymi ludźmi;) warto do nich zajrzeć i skorzystać z ich wiedzy nurkowej a przy okazji przeżyć fajna podwodna przygodę;)

Hanna Kli Avatar
Hanna Kli
4/27/2017

Paweł i Ania to najlepsi instruktorzy, z jakimi nurkowałem i super ludzie. Baza położona w pięknym miejscu, ciekawym na powierzchni, ale przede wszystkim pod wodą. I pełen profesjonalizm ekipy Wet Monster 🙂 Można by spędzić z nimi cały urlop i ani przez chwilę nie myśleć o czymkolwiek innym. Chce się tam wracać....

Piotr Pacewicz Avatar
Piotr Pacewicz
10/18/2016

5 star ratingPrzygoda dla każdego Idealna atrakcja dla każdego kto przyjeżdża na Teneryfę. Bardzo miła obsługa, proste i ciekawe szkolenie z podstaw nurkowania i na sam koniec niesamowita przygoda pod wodą. Ani chwili nudy, dużo ładnych widoków i ciekawostek. Widać, że zespół ma doświadczenie i profesjonalizm w tym co robi.

3liot Avatar
3liot
1/01/1970

Very professional diving experience with personal touch. This guys know what they are doing and treat you more like a friend than only a customer.

Jarek Rusin Avatar
Jarek Rusin
5/19/2018

5 star ratingSuper. Polecam. Bardzo fajna ekipa, pomocna, profesjonalnie przygotowana. Ciekawe miejsce do nurkowania. Warto skorzystać.

rysp73 Avatar
rysp73
1/01/1970

Le meilleur centre de plongé sur Tenerife sans aucun doute. Très chaleureux, mais professionnel au même temps. Le matérielles de très bon qualités. A recommander absolument !

Christophe Wudarski Avatar
Christophe Wudarski
10/24/2018

5 star ratingSuper Polecam Wet Monster ,pelen profesjonalizm,napewno wroce,to bylo moje 1 doswiadczenie z nurkowaniem i bardzo mi sie podobalo

WaldekK8 Avatar
WaldekK8
4/20/2019

positive review To było moje pierwsze nurkowanie. Szczegółowo dostałem wszystkie mi potrzebne informacje na rozpoczęcie mojej przygody. Pełen profesjonalizm,osoby prowadzące z poczuciem humoru które dbają o nasze bezpieczeństwo. Bardzo polecam!!

Piotr Banach Avatar
Piotr Banach
9/26/2018

Very nice couple running this dive centre. Great dive and friendliest dog in the whole of Tenerife.

Adam Filipek Avatar
Adam Filipek
3/11/2017

5 star ratingSuper wyprawa !!! Profesjonalne instrukcje + bezpieczeństwo,przyjacielska,miła atmosfera.Aniu ,Pawle jeszcze raz dzięki za wspaniałą przygodę !!! Gorąco Polecam !!!

Jacek M Avatar
Jacek M
1/01/1970

Wszyscy chwalą panią Anię to ja pochwalę pana Pawła, żeby mu smutno nie było. Pan Paweł zna się na swoje pracy jak mało kto. Widać, że z nie jednego oceanu wodę pił. Moje pierwsze nurkowanie w asyście Pana Pawła przebiegło gładko. Ja nie umiem za bardzo pływać a pod wodą czułem się bardzo swojsko i bezpiecznie. Polecam Wszystkim rozpoczęcie swojej podwodnej przygody w WETMONSTER. Ja już szukam biletów na powrót i zbieram na kurs. Pozdrawiam

Miłosz Aniołek Avatar
Miłosz Aniołek
3/05/2018

positive review Super, polecem.. pelna profeska ???

Ola Bartoszko Avatar
Ola Bartoszko
12/25/2018

Nurkowanie z Wet Monster było moim prezentem niespodzianka urodzinowa 🙂 Najlepszy prezent na świecie jak się okazało 🙂

Profesjonalne szkolenie, dzięki niemu czułem się bezpieczniej.

Stres minął gdy wszedłem do wody.

Zauroczony od pierwszego wejrzenia. Przepiękne miejsce do nurkowania niedaleko bazy.

Kolorowy podwodny świat, mnóstwo oceanicznych stworzonek.

Pierwsze ale zdecydowanie nie ostatnie nurkowanie.

Paweł i Ania zarazili mnie swoja pasja:) Bardzo miła i sympatyczna ekipa ! 🙂 10/10 POLECAM

As As Avatar
As As
2/21/2018

positive review Fantastyczni ludzie. Nurkowanie z nimi to przyjemność .

Asia Prochowicz Avatar
Asia Prochowicz
12/02/2018

Było super. Polecam!

Marcin Warchoł Avatar
Marcin Warchoł
5/15/2017

Byłem tydzień temu na nurkowaniu ogólnie bardzo pozytywnie pełen profesjonalizm i zero strachu 😉 z dziewczyną planujemy wrócić za 3 lata i.zrobić pełen kurs ale tylko w WET MONSTER 😉 SZCZERZE POLECAM

Kaszubski Rafał Avatar
Kaszubski Rafał
10/16/2018

5 star ratingSuper baza Przyjazna obsługa, profesjonalne i indywidualne podejście do klijenta. Serdecznie polecam wszystkim.

mateuszprocki Avatar
mateuszprocki
1/01/1970

5 star ratingSuper Dziękujemy bardzo. Pierwsze nurkowanie rodzinne z dwójka dzieci 12 i 14 lat. Wszyscy mega zachwyceni. Super podejście i pełne profesjonalizm. Dzieci mówiły jeszcze wieczorem wspominałam Panią instruktorkę ze była przemiła. Żona która myślała ze nie da rady jest zachwycona profesjonalizmem i podejściem instruktora. Polecamy bardzo gorąco Wet Monster !!!!

maciejk222
7/04/2019

5 star ratingWspaniała przygoda pośrod pieknych okoliczności przyrody. Nurkowalismy pierwszy raz... Ania i Paweł po uprzednim krótkim acz konkretnym szkoleniu przy kawie i ciasteczkach zabrali nas na piękne wybrzeże ...skały, przejrzysta woda. Wyjątkowe miejsce. Jestem bardzo zadowolony z Ich pomocy, opieki (nurkowałem z Anią). Profesjonalne podejście w miłej i serdecznej atmosferze-czego więcej potrzeba?. Wspaniała przygoda... To ogromna frajda i co ważne... czułem się bezpiecznie choć nurkowałem pierwszy raz. Kadra Wet Monster to profesjonalisci z zapałem i... pedagogicznym podejściem. Takie odniosłem wrażenie :). Szczerze polecam... Zarówno ze względu na kadrę instruktorską jak i miejsce w którym odbywa się nurkowanie.

Rafał R Avatar
Rafał R
1/01/1970

5 star ratingDiving??? Szczerze polecam,Paweł i Ania to w %profesjonalisci.Baza blisko wody,a pod wodą jak w akwarium:)rewelka.Nastepna wizyta na Teneryfie i na pewno wpadamy do Wet Monster zrobić następny kurs do 18mJeszcze raz polecam.Narka

st3fan79 Avatar
st3fan79
1/01/1970

Onze eerste duikervaring met Wet Monster was fantastisch, heel vriendelijk,een heel goede uitleg en goed materiaal.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Bedankt

Isabel Duthoo Avatar
Isabel Duthoo
7/16/2017

5 star ratingPolecam goraco Fachowa obsługa, indywidualne podejście do klienta, niezwykła lekkość w sprawowaniu pieczy nad nurkami nad woda o podPolecam szczerze starszym i mlodszym

Companion33763441390 Avatar
Companion33763441390
1/01/1970

5 star ratingniezapomniane wrażenia Bardzo kompetentna organizacja nurkowania. Duże poczucie bezpieczeństwa. Miła atmosfera. Właściciele chętni do pomocy przy poznawaniu wyspy.

Jacek G Avatar
Jacek G
1/01/1970

Najlepsze miejsce i klimat do nurkowania, a w szczególności do stawiania pierwszych kroków w odkrywaniu świata podwodnego.

Zaplanowana jednodniowa przygoda, dzięki wiedzy i zaangażowaniu instruktorów, przerodziła się w pasje. Profesjonalne podejście jak i bezpieczeństwo na każdym etapie nurkowania nie pozwalały na stres lub strach przed nieznanym. Warto w to miejsce wrócić. Gorąco POLECAMY!!!

PS: Dziękujemy za mile spędzony czas :))

Łukasz Szymanek Avatar
Łukasz Szymanek
2/26/2017

5 star ratingWspaniale i profesjonalnie Wspaniała podwodna przygoda. Idealne miejsce i idealni ludzie na pierwsze w życiu nurkowanie jak i kolejne. Bardzo profesjonalna i miła obsługa, sprzęt w dobrym stanie technicznym (mam porównanie z Egiptem). Nasze dzieci (8 i 11) nurkowały po raz pierwszy więc na początku bardzo fajne krótkie szkolenie ale treściwe. Dodatkową zaletą (dla dzieci i nie tylko) jest to, że nurkowanie rozpoczyna się z brzegu, a nie z motorówki jak w większości przypadków. POLECAM w 100% - jeżeli będziemy znowu na wyspach na pewno skorzystamy.

andpalse Avatar
andpalse
1/01/1970

Polecam wszystkim mega przygoda, suprer miejscówka pełna profeska. Dzięki za nurki i do zobaczenia. 🙂

Maciej Krok Avatar
Maciej Krok
8/06/2016

5 star ratingnury swietna baza,wspaniali ludzie,super nury,szczegolnie z plaszczkami.rewelacja.polecam.przyjezdzajcie !!!!!.

Adam S Avatar
Adam S
1/01/1970

My boyfriend and I went diving for the first time in our lives, with Wet Monster Dive in September this year. It was absolutely an amazing adventure , instructors are very friendly and provide a good preparation and training before getting into the water. Once you go diving there's not a single second when you would feel left out by them, they keep an eye on you at all times and make sure everything is going well and smoothly . It is definitely the best diving center you could ever go to, highly qualified instructors with a great sense of humor which makes it an unfrogettable experience.

Joanna Glowska Avatar
Joanna Glowska
10/25/2017

5 star ratingPolecam 🙂 Polecam z całego serca! Pełen profesjonalizm i bardzo miła atmosfera. Nurkowaliśmy pierwszy raz w życiu i był lekki strach, ale Ania i Paweł potrafili zapewnić nam bezpieczeństwo oraz rozluźnić atmosferę samymi gestami pod wodą 🙂 Niesamowita przygoda i piękne pamiątkowe zdjęcia. Dziękujemy!

Anna K Avatar
Anna K
3/23/2019

Mieliśmy tą przyjemność aby pod okiem Ani i Pawła zobaczyć pierwszy raz podwodny świat . I możemy powiedzieć tylko 2 słowa : DZIEKUJEMY I POLECAMY !

Profesjonalisci i cierpliwi naucZyciele a co najważniejsze widać że woda to ich pasja !

Naprawdę polecamy każdemu !

Dziękujemy bardzo bardzo :*

Natalia Bartnik Avatar
Natalia Bartnik
3/28/2017

5 star ratingNurkowanie razem z żoną jesteśmy bardzo zadowoleni z nurkowania. Dla małżonki był to pierwszy raz pod wodą, który wspomina bardzo pozytywnie i chciałaby to powtórzyć.

W bazie panuje bardzo miła i przyjazna atmosfera.

Profesjonalne podejście instruktorów do każdego szczegółu przed i podczas nurkowania.

Jeśli następnym razem będziemy na Teneryfie, na pewno skorzystamy z usług WetMonster.

Polecamy!!

Dreamer23965820533
7/02/2019

5 star ratingSuper!!! Profesjonalna ekipa która oprócz dobrej zabawy swoich Klientów stawia ogromny nacisk na ich bezpieczeństwo. Polecam serdecznie

kubaswid Avatar
kubaswid
1/01/1970

Love the experience there... Highly recommended to everyone. Very good instructor Powel and Ana. They made everything so easy and comfortable to go underwater. Thanks

Mohsin Khan Avatar
Mohsin Khan
7/18/2017

Świetne miejsce, świetni ludzie, duży wybór sprzętu. Super organizacja i baza położona w okolicy Podwodnego Rezerwatu Przyrody Amarilla Bay, w którym naprawdę można coś zobaczyć. Już planuję powrót, żeby zrobić kolejny poziom nurkowy.

Pozdrowienia dla Ani, Pawła i Oli - jesteście nie dość, że profesjonalni, to i superfajni!

Grzegorz Lepianka Avatar
Grzegorz Lepianka
11/15/2017

Professional and safe. Nice experience. My husbond saw turtles, a lot of fish, stingray and Even dolpins on his trip. Snorkeling with turtles. The trip took 3 hours all in all.

ulla kropf Avatar
ulla kropf
12/21/2018

Gorąco polecamy!

Mariola Sobczak Avatar
Mariola Sobczak
7/25/2016

Fantastyczna przygoda , wspaniali instruktorzy , spełnienie marzeń 🙂

Marcelina Osuch Avatar
Marcelina Osuch
7/24/2016

Fantastic place located next to Montana Amarilla. The instructors are very professional while being approachable and friendly. The entire diving experience is a lot of fun, with beautiful views just next to the base.

And on the surface, there's always great coffee waiting 🙂

Highly recommend!

Sebastian Marzjan Avatar
Sebastian Marzjan
11/21/2017

5 star ratingŚwietna baza nurkowa Z WET MONSTER nurkowaliśmy po raz pierwszy. Ania z Pawłem są profesjonalistami, którzy wszystko dokładnie nam wytłumaczyli i pokazali.

Baza nurkowa jest w świetnym miejscu w miejscowości Costa del silencio, do miejsca nurkowania idzie się na pieszo około 3 minuty, a pod woda są super widoki, ponieważ jest tam rezerwat (Montana Amarilla)!

Super przygoda polecamy każdemu!

143ilonam Avatar
143ilonam
1/01/1970

5 star ratingNiezapomniane przeżycie. Bardzo uprzejmi,sympatyczni i mili instruktorzy,z Polski.Niesamowity świat podwodny wart zobaczenia.Bardzo polecam.

jolka04091960 Avatar
jolka04091960
1/01/1970

Nurkowanie zycia. Profesjonalizm instruktorów powala. Pod woda cudowne wraki, żółwie , ogromne ławice. DZIĘKUJE Wet Monster. Nie moge doczekać sie kolejnego nurka z Wami.

Paula Wcisel Avatar
Paula Wcisel
5/01/2016

5 star ratingNurkowanie Pełny profesjonalizm instruktorów, piękne widoki i wyjątkowe przeżycie. Był to nasz pierwszy raz nurkiwania ale Ania i Paweł zapewnili nam spokój i pełen relaks podczas którego mogliśmy się czuć komfortowo pod woda,.Polecam serdecznie - naprawde warto i jeszcze raz podziękowania dla Ani i Pawła.

GrandTour35578671919 Avatar
GrandTour35578671919
4/29/2019

positive review Really great, friendly and professional staff. Knowledgeable and speak 3 languages. Great for all levels of skills! We booked a whole block of dives for me and my husband and had a great time. Saw a variety of sites and wildlife and always felt safe and looked after.

Ekaterina Predkopowicz Avatar
Ekaterina Predkopowicz
3/07/2019